Sider

torsdag 30. juni 2011

Helvede



Hittil har dette vært mitt eneste gode øyeblikk.

Men i kveld kommer PJ Harvey på scenen, og jeg da kommer jeg nok til å glemme alt som ikke har gått som det skal. Da skal jeg bare være hun litt rare som står alene bak der å danser og synger for full hals.

tirsdag 21. juni 2011

pijey


 
Jeg og kjæresten til Johnny Depp har lik t-skjorte. Har alltid lurt på hvorfor det aldri ble Johnny og meg. Lurer fortsatt.

Jeg har ikke internett hjemme. Det er utrolig hvor naken man føler seg uten internett. Jeg har iPhone da, så det går greit. Jeg får sjekka Twitter. Det er det viktigste.

Ellers gleder jeg meg til Roskilde. Herregud, jeg gleder meg til Roskilde. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg klarer ikke høre på PJ Harvey. Jeg setter på PJ Harvey også går det opp for meg at om en uke så kommer jeg til å se henne IRL. IRL. IRL. IRL. Det klikker for meg, jeg takler ikke livet lenger. Det blir for mye for meg, rett og slett.

På Roskilde i år, så kommer det til å bli med og kameraet mitt. That's it. Ingen å dele telt med, ingen å prøve å dele telt med, ingen venner å krangle med, ingen venner å kose med, ingen journalister, ingen å dele øl med. Meg og kameraet og et telt i pressecampen. Jeg gleder meg helt vanvittig mye.

Men hvis du ser meg, og tenker "Hei, det er jo Karina!", så må du komme bort å si hei. For det kan hende jeg er litt ensom. Roskilde er stort, og jeg er ganske liten.

tirsdag 14. juni 2011

With a little help from my friends.

La meg fortelle deg litt om helgen min.
La meg i det minste fortelle deg litt om Mia.
Hun vi sa ha det til på fredag, fordi hun ikke gidder å henge med de kule kidsa i Oschlo lenger.

Puppene til Mia:


Trenger jeg si mer egentlig? Går det ann å ikke like disse puppene? Hadde Mia vært en hvilken som helst annen jente enn Mia, så hadde jeg nok hatet henne. Jeg hater henne nå også, men på en sinnsykt koslig måte. Nå må jeg lete etter pupper som er finere enn Mia sine. Jeg har faktisk sett puppene til Mia. Vi sammenligna pupper en gang. Jeg har forresten hatt sex med eksen hennes. Det er sånn vi ble kjent. "Neidaså, du har også sett tissen til Odd-Reza ja? Ja? Ja." <3


Han her var på avkjedsfesten til Mia. Eneste bildet jeg har fra denne festen faktisk. Han lånte brillene mine, så slikket han meg bak øret og sa at jeg måtte slutte å tvitre om mensen og at jeg var penere uten briller. En storsjarmør. Angrer på at jeg ikke ble med han hjem.


Ble med noen andre hjem. Så tok jeg bussen hjem dagenderpå. Det var forresten toppen av all walk of shame. Ikke bare var antrekket sykt trashy, jeg hadde sæd i hele ansiktet også. Inkludert nesa. Hadde tørket det bort, liksom. Men, du vet. (La meg egentlig bare i sofaen for å få et bilde av sofaen. Er den ikke fin?)


Kom meg opp av sofaen etter et par timer med selvmedlidenhet og oppdateringer på Twitter. Kristina kom innom.  Like barn leker best. Vi stakk for å se Ringo Starr. Så fikk vi med oss DeLillos i samma slengen og rocka løs. Jeg har sett RINGO STARR LIVE OMFG

I dag inviterte jeg en gjeng på lunsj. Det var sykt kos. Så dro jeg å så avgangsutstillingen til småkidsa på Elvebakken. Anbefaler folk å ta en titt om du er i nabolaget.

Nå gråter jeg, fordi jeg har sett Dead Man Walking.

La meg være litt seriøs også. Hvis du virkelig vil få meg til å begynne å grine, så må du gi meg dødsstraff og voldtekter. Ingenting får meg til å begynne å grine så mye som dødsstraff og voldtekter.


Btw.
Et av mine favorittbilder i hele verden:


onsdag 8. juni 2011

Bakpå

Jeg har fått meg leilighet. Den er fin. Med rosa møbler. Synes noen burde komme på besøk og si "AWESOME!"


Jeg er fortsatt singel da. Så jeg og Stine Lise og resten av da gang bestemte oss for å dra ut. Stine Lise hadde hørt rykter om at det var lett å få seg noe på Fisk & Vilt. Så vi dro dit.

 Jeg fant denne svensken her. Men han var i et fast forhold. Det visste jeg da, siden jeg følger han på Twitter.

 Antastet Stine Lise i stedet. TUTTAR<3 Fikk minst tre puppe-mms denne kvelden. En vellykket kveld. Fikk tafse på pupper også. Jeg er lykkelig jeg, så lenge jeg får tafse på pupper.


Jeg vet, jeg vet. Planking er SÅ last month liksom. Tenkte kanskje at det var old school, og derfor inn igjen. Litt som Fisk & Vilt. Bare at nei.
 Stine Lise gadd ikke planke mer.

 Jeg planker PÅ EN PLANKE. Min humor.

 Så møtte jeg en svenske til. Han bestemte seg for å ta meg rumpa mens jeg planka. Jeg fortalte han at det var seksuell trakassering, men jeg tror ikke han skjønte hva jeg mente.
 Så måtte jeg jobbe dagen derpå:



Men la meg fortelle deg om møblene mine. Ja, det er sånne ting som skjer når man flytter for seg selv. Før du vet ordet av det sitter du der å diskuterer interiør med mor di. Jeg var bare keen på å male, jeg. Noe som matchet sofaen jeg fant på finn.no. Så da fikk jeg alle vennene mine til å hjelpe meg med å male møblene mine rosa.

 Dette er alle vennene mine.
 Ikke mobb vennene mine.






 NakenTor kom med Isklar. Har nå Isklar for et par måneder. <3

Emilie tenkte at hvis hun tok på seg en fin kjole så slapp hun å male. Hun er asiatisk da, så vi satt henne til å lage mat i stedet.

BOYAH!

Marte bare "Har du ikke flere DVDer enn det der??" Jeg bare "Bitch, har flere hjemme hos mamma da."

La meg også få legge til at jeg nå har flyttet 9 minutters gange unna Jesper, Stine Lise, Andreas og Petter. Det er jævlig kjekt. Hvis jeg har glemt noe, for eksempel iPhonelader, så kan jeg bare tusle ned til dem og snylte og se på film. For eksempel Robocop. Jævlig koslig, faktisk.

Må blogge dette bildet også da. SLUT UP, BITCHES!