Sider

tirsdag 2. mars 2010

Here comes the sun

I går satt jeg på Baker Hansen, og Roland fra Himmelblå satt bak meg. Eller Terje Skonseng Naudeer om du vil. "Og jeg bare OMG, han er bare såå kjekk." Han er det. Virkelig. Litt gammel kanskje. Men det er småbagateller. Jeg sier bare: I'd tap that.

Jeg har også shoppa. Men jeg er ikke så veldig glad i å blogge om det jeg har shoppa. Men jeg kan informere om at Lady Gaga endelig har fått sin plass i cd-samlingen(samt Them Crooked Vultures). Og at Postsecret-boka bare koster 129 på ARK (for ikke å snakke om The Beatles - A biography in pictures.) Det er salg på Monki, og .. ikke spis sushi på Sushi King. Jeg tror egentlig alle vet det. Det er liksom litt for billig der. Jeg ble mett da. ogogogog, jeg har så bestilt like briller som Napoelon Dynamite.

Jeg blogget nettopp om det jeg shoppa gjorde jeg ikke?

La oss bare late som at jeg ikke gjorde det.


3 kommentarer:

sa...

jeg savner et outfitbilde :(

tetrisorgasme sa...

Haha. Men hallo-se på roland da. Han er så mye kjekker enn meg. Kanke toppe det.

Haha! Jeg gjorde faktisk ikke det. Jeg har derimot kjøpt en sort singlet som får mine andre sorte singletter til å se bestemoraktige ut. (Du vet hvilke singletter jeg snakker om..)

Kristina sa...

han er kjekk. Jeg visste ikke at det var han. Jeg bare stirret på han fordi han var kjekk og satt ved siden av, han må ha trodd at jeg var gal fan. hihi. :)