Sider

tirsdag 27. april 2010

Regner med at du allerede har sett episoden, og at dette liksom ikke er noen spoiler.


Den var ikke såå skummel. Antageligvis fordi Emilie hadde forberedet meg så godt på forhånd, og fordi jeg kindof visste hva den handlet om på forhånd. Jeg liker den nye doktoren, men jeg savner David Tennant. Jeg savner ansiktsuttrykkene hans, øyenbryna hans, nesen hans, dressen hans, stemmen hans.. Det går liksom ikke ann å erstattene han. Selv om de har funnet en meget meget god erstatter. Også liker jeg veldig godt hans rødhårete følgesvenn. Det skal sies. Jeg tenkte at hun burde spille Ginny, i stedet for hun som nå spiller Ginny.

Den første "Blink" episoden var så mye bedre, og i morgen skal jeg så ha på meg min "The angels have the phone box"-tskjorte. Men når jeg tenker over det ligger den hos Eric. Det er trist. Eric er skallet forresten. :( Jeg savner håret hans allerede, jeg gråt når jeg fikk vite det, men han er kjekk da. Han er jo kjæresten min, så selvfølgelig er han kjekk. Uansett. :)

NAV sparker meg i rompa og sier "Få deg jobb a, faen." Jeg sier "La meg da. La meg være treig og sitte på facebook da." De sier "Jeg lar deg ikke." Jeg sier "Greit." Og sender ut søknader.

2 kommentarer:

Sharma lizzm.... sa...

smask lizm.

Emilie Conchepcion sa...

jeg gleder meg til andredel. det blir skøy.