Sider

torsdag 29. juli 2010

blogge-abstinens-much?

åshitass. følte for å blogge. selv om jeg ikke har noen kule bilder å legge ut. eller jeg har det, men de ligger på kamera forløbig.

Jeg skal fortelle deg hva som er kult jeg. Sånn bortsett fra meg, så skal jeg fortelle deg at Inception er kul. Men det burde du egentlig allerede vite.

Jeg kan fortelle deg at det er fint at venner kommer tilbake fra ferie, at det er fint med OnePiece, at det er fint med en jobb, og at det er fint med venner som aldri dro på ferie også.

Og mamman min. Hun er også fin.

Dessuten likte jeg Sex & The City 2 veldig godt. Akkurat den type film jeg trengte akkurat i dag. Dessuten synes jeg så absolutt ikke det er en dårlig film.

Daniel Graig skal spille Mikael Blomkvist i "The Girl With The Dragon Tattoo". Noe som kommer til å ta av sånn innmari.

Noe annet som kommer til å ta av er den nye Spice Girls filmen filmweb fortalte meg at kom til å komme, noe jeg ikke visste.

Ellers fortalte moren min meg at Harald Svart hadde laget en sånn film med han derre sønnen til han derre Will Smith og at de visstnok hadde vært i Fredrikstad. Det synes hun var litt kult. Da hun fortalte meg dette som om det var nyheter synes jeg hun var verdens søteste mamma.

Vi har også fått ny espresso-maskin til en ikke så veldig billig penge, så jeg er en god del greiere å ha med å gjøre på morgningene. Det kan også ha noe med det å gjøre at jeg ikke gidder stå opp tidlig nok.

Eller gleder jeg meg som et lite barn til å reise til sørlandet neste uke. Nå har alle vært ute å reist og hatt ferie og gjort masse ting og hatt FERIE. Mens jeg har jobbet og ikke reist noe sted (bortsett fra Roskilde, men da var jeg på jobb, så det var ikke ferietur så da telles det ikke. Og det telles ikke med harry-turer til Sverige heller.). Så nå er det min tur til å slappe av og ikke gjøre noe annet enn å ta bilder av blomster, tasse rundt i shorts og t-skjorte og drikke vin i min nye OnePiece på kvelden.

Ja. Jeg har fått meg OnePiece. Ja, jeg elsker den. LA MEG DA.

2 kommentarer:

Bogster sa...

<3

Såuf. sa...

Jeg vil gjerne se bilde av deg i onepiecen, neste innlegg, tetrisorgasme.