Sider

tirsdag 28. desember 2010

Hei hå, nå er det jul igjen.Neida. Jula er jo over nå. Så det er kanskje litt sent med et juleinnlegg? Jeg dedikerer uansett alt som har med jul å gjøre i dette innlegget til MartHe. ^^

Jeg kan fortelle litt om jula mi. En dag våknet jeg opp med "Hei hå, nå er det jul igjen" på hjernen. Da satt jeg meg ute på verandaen og tenkte "SKYT MEG". Jeg er ikke spesielt glad i julesanger.

Da jeg fant handlelappen til mor i vinduet, så fikk jeg litt julestemning. Selv om jeg ikke spiser ribbe selv, så får jeg litt julestemning av det. Det og Tre Nøtter til Askepott. Som jeg mer eller mindre sov forbi i år.

Nå er det vel egentlig 2011 som gjelder. Det er på tide å finne frem antrekket til nyttårsaften og lage nyttårsforsetter og spare penger til usannsynlig store mengder alkohol. Ja, så mye at du aldri går tom. Du skal helst ha med deg en flaske champagne hjem igjen også. Det skjer selvfølgelig aldri. For det er alltid noen som snylter av deg, da du jo har med, altfor mye alkohol. Fetteren min har allerede kjøpt masse sigarer. Så dette blir jo en flott nyttårsaften. :)

Jeg har ingen nyttårsforsetter.

- Jeg er nokså fornøyd med den kroppen jeg har og trenger derfor ikke gå ned i vekt.
- Jeg nekter å spise sunt.
- Jeg er altfor kul til å slutte å røyke. Alle vet at de kule kidsa røyker.
- Jeg bruker ofte pengene mine fornuftig. (Ikke alltid. Men ofte. Ofte nok.)


Neida, sååeeh.. Godt nyttår da, dere.

3 kommentarer:

Emilie Conchepcion sa...

LAWL

Oda sa...

Planlegger en ganske lik nyttårsaften som deg. Men, jeg drikker rødvin og øl fremfor hvitvin, champagne osv.
Også gidder jeg ikke slutte å røyke jeg heller.

Tiril sa...

SV: Jeg tror ikke jeg skal bli modell, hahahaha. Jeg er for lav og tror ikke jeg hadde likt det 8)

Jeg har aldri hatt nyttårsforsetter. Det er teit og jeg er altfor impulsiv. Men jeg tror jeg burde begynne å løpe litt, eller gå mer. Jeg er helt kondisjonsløs. Men det er ikke et nyttårsforsett for det!