Sider

mandag 2. april 2012

SENSATION TRØKK - NOK EN TEMAFEST

Hvis du har fulgt bloggen min i mer enn én dag (noe jeg vet at du har. HEI EMILIE!) så vet du at jeg alltid ender opp på temafester. Denne gangen var jeg langt ned på lista over "mest gjennomførte", men sånn er det.

Tema: TRØKK
Ja.

TRØKK.

Tolk den som du vil. Dette er noen bilder fra gruppen "TRØKK" på Facebook.

.... Jeg derimot, har ikke gjort annet enn å se på Jersey Shore de siste ukene, og tenkte at ingenting er mer TRØKK enn de folka der, ass. Mitt favorittbilde om dagen er forøvrig:

Alt som er fint her i verden. Samlet i et bilde. 

Jeg slang på meg en Ed Hardy t-skjorte bare, jeg.


Noe som slo meg utover kvelden var HERREGUD, TENK OM JEG DØR NÅ? DET SISTE JEG VIL BLI FUNNET DØD I ER EN ED HARDY T-SKJORTE. Ja, så forfengelig er jeg faktisk. Hvis jeg skal bli funnet død i noe, så er det IKKE en Ed Hardy t-skjorte. Alt annet enn Ed Hardy.


Så, det dere alle har ventet på. Bildene fra kvelden. Ikke det at jeg tok så mange. Når jeg ser på bildene nå, så tenker jeg "Ærlig, hvor gamle er vi? 16?" Hjemmefester, ass. La oss, sier jeg. FOREVER YOUNG. Kvelden STARTET som dette. Tor beviser at han er en ekte trøkker:


 Dette er Anders. Han tilhører Marte. Marte, som jeg underlig nok ikke har noen outfit bilder av, er alltid den som er mest gjennomført. Hun får ofte Anders til å være like gjennomført som henne. Tommel opp for det.

.. Ikke spør.


Dette er Jesper. Jesper er en ekte trøkker. Svært få kan trøkke som Jesper. Jeg var en rimelig dårlig trøkker på lørdag, kjip som jeg har blitt (med normal døgnrytme enda det er helg WTF), men jeg er venn med Jesper, så det er greit.

God påske da, folkens.

4 kommentarer:

metallicatrollet sa...

:D Hahaha! God påske!

FOREVER YOUNG! <3

Anonym sa...

Good times :0)

Emilie Conchepcion sa...

Oh man ass. Jeg er glad jeg ikke er presentert for en gangs skyld.

Jaybait sa...

Nr 1) Ender opp på? Moar liek trygler andre om å ha det HELE TIDEN.

Nr 2) Jeg må skaffe meg ugly license. 'Cause this shit crazy!