Sider

tirsdag 24. juli 2012

må jeg

"Det må jeg blogge om", og "det må jeg blogge om" og "det må jeg huske å blogge om" og "haha, det blir morsomt å blogge." Alt er en eneste stor smørje, og selv om jeg gjerne skulle blogget om Roskilde, tusenfryd, 22. juli og Batman-premieren, så blogger jeg heller om dette:Hver gang jeg møte nye mennesker, hvertfall 80% av gangene jeg møter nye mennesker, sier de "Oi, du ligner på noen jeg kjenner!". Det er ikke det at jeg har en ond/snill tvillingsøster der ute, jeg har en million. Hvertfall. Jeg ligner tydeligvis på en hel del mennesker. Jeg er faktisk dritt lei av å høre "Du ligner på en kjenner.. Silje heter hun.." og så må jeg høre en fem minutters rant om denne Silje, som jeg visstnok skal ligne på.

Neida, jeg er ikke drittlei. Jeg elsker å høre om andre mennesker. Faktisk. Det er derfor jeg følger så mange random folk på Twitter. Det er direkte innsyn i andre menneskers privatliv. Det har ingenting å si om jeg kjenner dem eller ikke. Stalking er gøy uansett.

I stad trodde jeg for et sekund at bildet over var av meg. Det er det ikke. Det er et fotografi tatt av fotografen Gastón Torres.

5 kommentarer:

Emilie Conchepcion sa...

HAHAHAHA, JEG TRODDE DET VAR DEG OGSÅ TENKTE JEG DET VAR FINT OGSÅ BLE DETTE CAPSLOCK OG NÅ LO JEG GODT.

Floka sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Floka sa...

Nå holdt jeg på å si at du hadde sykt kul t-skjorte, også var det jo ikke deg! Selv om jeg regner med du har noen kule t-skjorter liggende i skapet du også. Og jeg kjenner meg veldig igjen i situasjonen. Alltid gøy å få "Jeg så deg akkurat på Jernbanetorget!"-meldinger når man ikke har vært i nærheten av området på ukesvis.

Floka sa...

Åh, nå ble jeg misunnelig! Har et par SY-t-skjorter selv også, så har kanskje ingenting jeg skulle ha sagt, men akkurat den er så fantastisk. Lucky grrl.

Og jeg er faktisk jomfruen jeg også! Stjernesøstre!

Vero sa...

Haha. Jeg må le av deg.