Sider

tirsdag 15. januar 2013

Hei. Igjen.Nyttårsforsettet mitt burde kanskje ha vært "blogge mer", for her har det jo vært helt dødt altfor lenge. Hva skjedde liksom? Jeg føler egentlig ikke selv at jeg har noe mindre eksponeringsbehov nå, enn i 2012, så jeg får vel bare begynne å blogge igjen, da. Jeg ville lage en oppsumering av 2012, fordi det har jeg gledet meg til siden januar 2012, da jeg lagde oppsumeringen av 2011. Det er nemlig en veldig hyggelig greie det der - for sin egen del - å oppsummere året som har gått. Men så har jeg ikke kommet så langt, for sånne innlegg tar jo faktisk mer enn 10 minutter, og nå begynner det kanskje å bli for sent, men du skal ikke se bortifra at det kommer en oppsummering før.. desember.

Før jul sa jeg jo opp jobben, og nå er jeg ferdig med heltidsstilling, og går mer på skolen, og litt mer på utstillinger og prøver å være mer kreativ. Jeg trodde januar skulle bli en riktig så stille og rolig måned. Men der tok jeg jo egentlig bare fullstendig feil.

Et av nyttårsforsettene mine var "Å feste mer". Det er jo rett og slett bare galt at en jente som meg, i min beste alder, skal ha dét som nyttårsforsett, men De skjønner det at, jeg har rett og slett vært utmattet og overarbeidet de siste 3-4 månedene av 2012, og jeg begynner så smått å komme meg til hektene igjen.

Det som er fint, det er at jeg har mye å gjøre, da. Selv om jeg noen ganger helst skulle hatt litt fri, til å for eksempel feste, så er det jo ikke så ille å jobbe og bygge opp mitt eget firma/enkeltmannsforetak. Jeg tjener til og med nok penger til å overleve. Jeg lever i hvertfall i den illusjonen. Jeg fikk en del penger til jul jeg fortsatt lever på.

Jeg prøver også å gjøre mitt bedre for å være kreativ på skolen, men det er kanskje noe av det vanskeligste i verden. Kunstskole, dere. Du får en oppgave, også står det bare noe sånt som "Du skal utfordre fotografiet som medie" og det det egentlig betyr er "du kan gjøre akkurat hva du vil, så lenge du vet hva du driver med." Sånn er kunst. Ingen fasit. Ikke noe "smil og se i kamera". Nei nei. "Gjør hva du vil, ikke tenk så mye på hva oppgaven egentlig handler om."

JAVEL.

HEEH HEEH.


Så, nå karrer jeg meg igjennom fuckings 50 shades of fucking grey, og jeg er ikke halvveis engang, og jeg har allerede gitt opp håpet på alt og alle. Det er til et kunstprosjekt. Kom gjerne med innspill.

Ingen kommentarer: