Sider

onsdag 5. juni 2013

Oslo PopQuiz.I morgen skal jeg klippe og farge håret, så tenkte dette var et fint "før" bilde.

Leiligheten min er så skitten nå, at jeg er ganske sikkert på at det er helsefarlig å oppholde seg her. Mamma sa at badet mitt var helsefarlig for 4 uker siden. Det er ikke noe bedre nå. Det er insekter der.

Mens jeg nyter livet som frilansfotograf (ikke verdens verste jobb) og kunststudent (mye mer stress enn det høres ut som), så..

Jeg har faktisk ingenting å fortelle.

I går var jeg på Oslo PopQuiz, som jeg er hver eneste tirsdag. På Internasjonalen. Jeg skjønner ikke hvorfor flere starter flere lag. Det er kanskje den beste fritidsaktiviteten du kan ha. Etter quizen kan man drikke øl. I går ga Quizmaster meg Captain Morgan, så gikk jeg ut å spydde den opp, og da jeg kom tilbake stod det bare mer på bordet. Neste gang er siste gang før sommeren. Jeg anbefaler alle og starte opp et lag til etter sommerferien. Stå klare. Dere kan jo forsøke å slå "The Young and Restless", enda vi er det beste av de dårligste. Just sayin'

Men seriøst. Start opp ditt eget lag. Det er hver tirsdag klokka 20:00. Tenk noe så kjekt å ha et fast sted å dra å drikke øl, hver eneste tirsdag. Superkos. Det kosligste. I verden.

Og nei, det er ikke sånn quiz hvor de spør masse spørsmål. Man hører egentlig bare på masse bra (og dårlig) musikk.

Fant et annet bilde av meg selv i Photobooth albumet. (og siden hele poenget med å blogge er å legge ut bilder av seg selv, så må jeg nesten blogge det)1 kommentar:

Kit sa...

Forrige uke fant jeg tre forskjellige typer insekt (som høres litt ut som incest når du er trøtt forøvrig) på badet. Jeg har ikke vasket enda. Gikk ut med søpla i går, da. Det løser seg.