Sider

søndag 3. oktober 2010

Baseballs/Et _evig_ langt innlegg. Første & (sikkert) Siste Gang
Ok. Så, jeg har egentlig klagd mye i det siste, over jenter som plutselig bestemmer seg for å bli "rockabillys" bare fordi at nå er det ganske in. Det er liksom en måte å forsatt være litt "alternativ" på, og samtidig kle seg litt sexy og sminke seg og være forfengelig. Nå snakker jeg ikke om folk som har den stilen generelt. Jeg synes det er en kjempe kul stil, og jeg synes det er veldig kult hvis du gjennomfører den og har den fordi du oppriktig og ærlig hører på rockabilly-musikk og liker alt det rockabilly står for og har en oppriktig interesse for det osv. (Dessuten er det ingen hemmelighet at man ser mye bedre ut hvis du faktisk bruker de ekstra minuttene foran speilet til å fikse håret og sminke deg, og kanskje tilogmed klasker på en liten utringning.) Jeg bare irriterer meg over at rockabilly begynner å bli det nye hipster. At jenter som egentlig hører på Metallica har bestemt seg for å slenge på seg 50-talls sminke, bandana, bukser som er høye i livet og skinnjakker. Hva skjedde med Metallica t-skjorte og hullete jeans? Jeg kan forstå at man med åra har blitt mer forfengelig, og jeg vet at jeg egentlig ikke burde prate så høyt, men det irrieterer meg allikevel, at man plutselig skal ta en annen stil som faktisk står for noe. Kan du ikke bare bli streit da? Serr.

(Jo, en annen ting som irriterer meg er selvfølgelig at leopardmønster er en del av greia. Men det er det liksom ingen som kan noe for. Det er liksom ingen sin feil at leopard er litt punk og samtidig litt rockabilly. Skal man skylde på noen, så må det bli Vivienne Westwood, men man kan liksom ikke være irritert på Vivienne Westwood;P Dessuten så er det noen år siden jeg VAR SÅ JÆVLA PØNK. Var ikke engang så jævla pønk. Jeg kommer fra et møblert hjem. POENG: Sid Vicious og leopardmønster. Det var en tid jeg måtte løpe land og strand (serr) får å finne leopardmønstrete ting. Nå går _alle_ med det og H&M selger ikke annet. Rart det der.)

Men.

Så var det det da. At jeg og Marte skulle på The Baseballs konsert. Noe som vi begge kanskje egentlig synes er litt flaut. Fordi The Baseballs har jo blitt veldig "sleng-deg-på-bølgen-vær-rockabilly-du-og". Kanskje litt flauere for meg, enn for Marte, for Marte er jo pin-up jente og det har hun vært så lenge jeg har kjent henne, og det begynner jo å bli noen år nå.

Jeg derimot. Jeg har irritert meg over jenter som dette lenge, jeg har klagd til alle og enhver over hvor håpløst teit det er med sånne jenter som plutselig har bestemt seg for å bli rockabillys.

Så sitter jeg der da. Jeg har lånt kjole fra Marte, og Marte har ordnet håret mitt og jeg har fakisk tatt på meg foundation og eyeliner. Jeg skal på The Baseballs konsert, og jeg innser at nå er jeg en sånn jente som jeg har klagd over den siste måneden.

Jeg ville egentlig bare si, og nevne, at jeg fult klar over ironien.

Jeg vil også si at det var veldig gøy, og at det var en veldig kul konsert, og at jeg har likt The Baseballs før de var på Skavlan.

Og det var bare for en kveld. Jeg har ikke tenkt til å skifte stil bare så jeg kan være like pen og kul og samtidig alternativ sammen med alle dere andre. Jeg har ikke tenkt til å krølle håret mitt og dra på meg en 50-talls kjole og henge på Ryes og Devilles fremover. (Mulig du ser trynet mitt på både Ryes og Devilles, men antageligvis i et antrekk som er litt mer meg. Noe som antageligvis er bukse og t-skjorte. Med mindre jeg har gått helt crazy og tatt på meg et skjørt.)

Bare så det er sagt.

7 kommentarer:

Stine Lise sa...

Saa fin du er paa bildene! (Eller, saa fin du er, generelt!)

eksen lizm. sa...

nydeligste jenta i verden. (handflat bevegelse med strak arm i hodehøyde fra venstre til høyre for å bekrefte at det ikke er tvil)

Jaybait sa...

Du var fin, da.

tetrisorgasme sa...

dere er søte da.

Matrixrelordi sa...

HAHA!
men the Baseballs er fortsatt DRØYT flaut å like. COVERBAND! ÆÆÆÆÆÆÆÆSJ!

MartheForSvarte sa...

Jeg skjønner hva du mener. Det er et problem.
MEN!
Hva tenker du om at man kler seg som man vil uten at man egentlig står for det i det hele tatt?
Jeg mener, kan man ikke kle seg som Eli Hagen selv om man egentlig ikke liker Carl I Hagen f.eks?

Til dømes: Jeg kledde meg ut som en pirat i går. Men jeg gikk ikke på skattejakt fordet.. Jeg drakk smoothie. Og det er jo feil! Hvis du tenker deg om..

tetrisorgasme sa...

zeliha: det er jo et boyband. aka, de er fine å se på. aka, its all good.

marthe: folk kan så absolutt ikke kle seg i hva de vil. det synes jeg ikke noe om. uakseptabelt. man drikker heller ikke smoothie om man er pirat. dude, rom.