Sider

torsdag 10. februar 2011

Hverdagsliv.

Livet mitt burde være mer interessant, men dette er alt jeg har å by på.

Det er rart å jobbe frilans dere. En dag jobber du så hardt at du blir nødt til å avslutte dagen med å dope deg ned på smertestillende. Så har du ikke så mye å gjøre de neste tre dagene. Men det er chill. I dag våknet jeg: 


Det anbefales å starte dagen med frokost i senga, mens du ser på Breaking Bad. Eller, egentlig ikke. Ikke spis mens du ser på Breaking Bad. Men det er helt SYKT DIGG å føle at jeg er med i gjengen igjen. Herregud, at det har tatt meg SÅ lang tid å få se på Breaking Bad.


Jeg stod opp av senga, hatet været og avlyste alle planer. Sorry, Marte<3


Så bestemte jeg meg for å rydde rommet. Det smarteste jeg har gjort i 2011. Det begynte å minne om en viss leilighet på St. Hanshaugen. Så tok jeg bilde av meg selv med støvsugeren. Hvis du zoomer inn på bildet ser du at jeg skjeler. <3 Ikke med vilje engang. <3333


 Mens jeg ryddet hørte jeg på denne på repeat. Jeg jobber fortsatt med å venne meg til den, jeg. Ikke kjærlighet ved første blikk. Bare.. vel, typesånn, jeg vil ha sex med deg, men ikke noe mer enn det liksom. OG JEG FORVENTET EKTESKAP. APEHORE.Men så hoppet jeg i dusjen og la meg i nytt sengetøy til den nye PJ Harvey skiva i stedet. NAKEEN. Med nybarbert tiss tilogmed. Da ble jeg lykkelig. Nå er jeg altså lykkelig. Er det ikke flott dere? Hæ?

3 kommentarer:

stokkefot sa...

PJ Harvey er alltid bra. Nybarbert tiss er også alltid bra. PJ Harvey kommer på Roskilde i år. Hurra for det! :D

MARTEKNOX. sa...

Du altså. hæææ?

Espen HK sa...

Du kommer nok til å ville giftes med den etterhvert. Eg var og litt skeptisk i starten, type så skeptisk eg kan være til noe som helst det står "Kaizers Orchestra" på. Klar for en heftig flørt og noen hete netter men ikkje så mye mer, altså. Så fikk eg en 4-5 gjennomlyttinger til, og no forbannet eg meg sjøl over at eg kunne tenke så skitne tanker om hon. Kongeplate, spør du meg..

Har aldri brukt tid hverken på The Smiths eller Twin Peaks. Noe eg burde rette på, det altså?