Sider

mandag 31. oktober 2011

Halloween = feiring av døden


HALLOWEEN 2011 - EMILIES PLACE - ROCK N' ROLL. 
Dere vet hvordan det der funker.

Uansett da. Jeg hadde som vanlig ikke fri på lørdag, så jeg ankom festen litt senere enn de andre, litt stressa, med kostymet halvveis på/av, og da jeg endelig var klar for å ta meg øl var alle andre på god vei til å være fulle, og jeg drakk en 3.5% øl fra Sverige mens jeg skalv på henda og aller helst ville hjem og .
Men denne festen har vært planlagt lenge, og jeg hadde tatt på meg parykk, hjulpet til med å kjøpe inn diskolys til stua, jeg hadde med meg bamsemums, Anton Berg-sjokolade og cookies. Det var jellyshots og jeg hadde betalt 20 kr for å komme inn. (Nei, det sistnevnte hadde jeg faktisk ikke, men jeg hadde tenkt til å gjøre det.)
Det var potetgull og godteri, spindelvev, edderkopper, blod, skrift på veggene, gresskar, selvlysende skjellett og lydeffekter i gangen. Jeg bøtta neppå ei flaske vin, og håpa på det beste.

Før jeg visste ordet av det danset jeg barbent i et røyklagt rom (jej røykmaskin) med gode venner.

Samtidig som jeg prøvde å dokumentere kvelden. Det gikk i grunn til helvete. Filmet en del. Har ikke laget film siden jeg gikk på VGS, og jeg fullførte aldri VGS engang. Her har du en fin miks av bilder og screenshots. Creeps?


Dette er Kristina. Hun bor jeg med. Jeg stemte på henne. Hun er Sookie fra True Blood, og hvis du tar en nærmere titt (hehe, tit(t)), så har hun hjemmesydd Merlotte's-uniform og hjemmelaget Tru:Blood-flaske. (Med øl i). Jeg setter stor pris på hjemmelagde kostymer.

 LOL. Han her har jeg sex med regelmessig.

 Han her har jeg aldri hatt sex med. Han heter det samme som fetteren min.
 Dette er morsomt. For her er jeg så full at når Thea gir meg nuss, så sluker jeg munnen hennes og bare "KISSING RAPE". Dere vet de ekle guttene som bare overdriver ALT når de skal kline med deg på byen? --> meg
(Bare at jeg er jente da, men det visste du vel.) Jo, nevnte jeg forresten at han jeg har regelmessig sex med også lekte DJ den kvelden?
Det synes kanskje ikke så godt her.

 I løpet av kvelden fikk noen heldig utvalgte se tissen til Tor. Jeg var ikke en av dem. :(( Fikk ta han på rumpa da. Alle var enige om at den var tåight. Her har han dansa og er digg. Han er forresten kjæresten til Thea, som jeg var opptatt med å sluke tidligere i innlegget.

 Signe vant Beste Kostyme. Denne kjolen er skreddersydd til henne. O - M - G. Kreds. Festbrems is festbrems.
Neida, seriøst, hun er dritkul. Vi dansa til A-LAGET og jeg ønsker meg flere venner jeg kan danse til A-LAGET til.

Dette er Jesper. Han har moves like Jagger, selv om alle er enige om at den låta suger. Sant?Jeg avsluttet kvelden med Jäger og ved å fortelle intime detaljer om meg selv til alle som ville høre. Forhåpentligvis var det egentlig ikke så mange som ville høre. Hvis du har noe du lurer på ang. intimbarbering, mensen, annen barbering, utflod, onani o.s.v.... Gi meg et par jägershots, og jeg kan fortelle deg litt av hvert. Men nei, jeg vet ikke hvor mange cm tissen til kjæresten min er, så det får du ikke vite.

Jeg var forresten utkledd som WonderWoman. Siden kostymet tilfeldigvis lå i klesskapet. Kom derimot hjem som dette:
Ikke la deg lure av smilet. Det er bare sånn jeg ser ut hver gang noen peker et kamera mot meg, uansett hvor mye jeg egentlig ønsker å .

Tusen takk til alle sammen som gjorde det til en fin kveld. Eller egentlig ikke, jeg hater dere alle sammen. Jeg har ikke vært så fyllesjuk siden nyttårsaften, og jeg kommer aldri til å drikke igjen.

Takk for meg.

2 kommentarer:

June sa...

Hahahaha, i alle dager, TOR jo! Hadde ikke forventet å finne han her, på en blogg jeg ikke har vært innom før. Heh. (Han er fetteren min)

June sa...

Hihi, betryggende å høre. Ser forresten ut som en veldig morsom fest!