Sider

lørdag 1. oktober 2011

Mariobæsj

Det er nok en gang lørdag kveld, og jeg sitter nok en gang alene hjemme. I dag er de fire vennene jeg har enten i Gøteborg eller på jobb.

La meg fortelle om kveldens høydepunkt:

Jeg satt å så på Idol, sant. Så begynte jeg plutselig å GRÅTE. HVA? Jeg innså plutselig hvor patetisk jeg var, så jeg begynte å gråte enda mer, så mye at jeg begynte å HULKE. Hva skjedde så, spør du? Joda, jeg hadde nemlig munnen full av mais, så der satt jeg og all maisen bestemte seg for å SETTE SEG FAST I HALSEN. Jeg hulket og gråt og hostet og plutselig fikk jeg ikke puste og var ganske sikker på at jeg kom til å dø.

Jeg døde ikke. Jeg bare gulpa opp litt mais, og fortsatte å gråte til Idol. Bianca kom videre, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg gråt egentlig. Jeg har desverre ingen bilder fra hendelsen, men her har du i det minste den spiste maisen:

Jeg fant en buse i nesa også:Oh happy day.

Over til noe mer interessant.

Dere vet goombas? De ser sånn her ut:


Her om dagen var jeg litt usikker på hva de het, så jeg prøvde å få google til å fortelle meg det. Sånne ting er så flaut å spørre Twitter om, fordi man burde jo virkelig kunne det. Så det første jeg søkte på, var "Mariobæsj". Her er noen slagere fra bilderesultatet til Google:Det som sjokkerte meg mest, var bildene fra Twitter. Her om dagen så la jeg ut et bilde av meg selv i truse, men det ble slettet fordi det var for grovt. Men DE BILDENE DER, ER OK?

Mulig det var trusa Twitter ikke tålte. Den var nemlig hvit, med rosa blondekanter og med leopardmønster i gull. Den fineste trusa i skuffen. Lover å legge ut bilde av den når jeg lærer meg å overføre bilder fra iPhone til Mac uten å måtte bevege meg for mye.


Jeg burde virkelig vaske tøy snart.

Fred ut, og takk for meg. <3

5 kommentarer:

Snorkfrøken sa...

haha, min hobby nr 2. er å google sære setninger og se alle bildene som kommer opp. Like morsomt hver gang.

Anonym sa...

Hei! Jeg liker bloggen din og twitringen din veeeeldig godt. Du er morsom. <3

tetrisorgasme sa...

Anonym: Takk! <1234

Anonym sa...

VAR DET DEG!!!!!!!!!!!!! Herregud så random. Jeg samler på bisarre søkeord som man finner min blogg via, og rundstykket holdt på å falle ut av munnen min da jeg så "mariobæsj" på lista. Ikke at jeg har skrevet om de to ordene samtidig, så jeg tviler du fikk noe hjelp.

Se selv her: http://veroutenfilter.wordpress.com/2011/10/14/sinnsyke-sk-del-6/

Anonym sa...

hehe,jeg kan ikke si at jeg har tenkt tanken, men så er jeg oppvokst på Sega og ikke Nintendo. Muligens barnet i meg hadde sett det. Bæsj med øyne er i grunn ganske urovekkende å tenke på!