Sider

torsdag 9. august 2012

Tattoveringsmulighetene i Oslo
Jeg bare, jeg er litt frustrert. Fordi, jeg vil ha ny tattovering. Det er så vanskelig. Det er det vanskeligste i verden. Det er så mange hindre!

1) Penger.

Ikke skjønner jeg hvordan folk har råd til å gå å tattovere seg i hytt og pine. Jeg har venner med sleeves og en her og en der og overalt. Ikke skjønner jeg hvor de får pengene fra. Tattovering er jo kjempedyrt, og ingen av vennene mine har egentlig penger. Vi er unge. Vi har ikke penger.

Jeg sier ikke at tattoveringer burde være billig. Jeg sier bare at penger alltid er en issue.

2) Sted.

Hvor i helvete er det egentlig folk tattoverer seg i Oslo? Jeg mener, ærlig talt. Du har House of Pain. Der er de helt sikkert veldig dyktige, men flesteparten av folka som jobber der ser på enhver kunde som en mulig fiende, og nøler ikke med å banne og se dumt på deg (bare fordi du vil tattovere noe som enkelt som Tetris.)

Jeg forventer ikke tidenes beste kundeservice fra tattovører. Men det går ann å behandle folk med noe respekt i det minste. Eller bare prøve å komme frem til noe sammen med kunden, siden kunden er den personen som faktisk skal ha dette på kroppen for resten av livet.

Så har du Lucky 7 og Invicious Tattoo. Dyktige mennekser. Men på én bestemt stil. En stil jeg synes er kul. Bare ikke på meg.

Så har du Electric Linda, som riktignok holder til i Moss, men som er kjent for å være dyktigst av dem alle. Men da snakker vi plutselig hundre års ventetid, og en pris jeg ikke tør å smake på engang. Jeg skjønner henne godt. Hadde jeg også vært så dyktig og ettertrakta, hadde ikke jeg heller gjort hva som helst for lite penger, men det er jo kjipt for meg da. Som kanskje ikke har det budsjettet, eller den tålmodigheten.

Også er det Art and Soul, som faktisk har gjort tetris-tattoveringen min. Men der tok de feil av timen min fire ganger og stjernene jeg ville ha på siden er ikke stjerner i det hele tatt. Mer "fireballs". Det synes jeg ikke så veldig mye om. Ellers er de verdens hyggeligste mennesker.

The Clash tattoveringen har jeg tatt på House of Pain i Bogstadveien. Men hvem som helst kan vel egentlig skrive The Clash med en sort tynn strek. Eller. Ikke hvem som helst. Men en hvilken som helst tattovør.- Så. Jeg spør dere. PLIS GI MEG NOEN TIPS! JEG TRENGER DET. Jeg trenger noen som er dyktige, som kan gjøre sort/hvitt tattoveringer, og som kan samarbeide med kunden. Jeg planlegger å legge mye i hendene til tattovøren, da jeg er fult klar over at de kan denne type ting bedre enn meg. Jeg trenger et dyktig menneske jeg kan stole på, som ikke tar 10 000 for å tattovere i 10 minutter.

På forhånd tusen takk for all hjelp.

6 kommentarer:

st1an sa...

Jeg skal fakisk kommentere på en blogg, wow.

Anyroad, pengemessig så ja, det er svindyrt, man tjener faktisk på å ta en uke i Bulgaria å tattovere seg der nede, der er prisene sinnsykt lave. Jeg var nettop der å valgte det mest proffesjonelle studioet jeg fant, de var godkjent av staten på renslighet og "Recomended by Apollo 2012", litt dyrere enn resten der, men betalte 1000 nok for noe som ville kostet omtrentlig 10 000 nok her :) Så der kan man jo tjene litt om man orker. Sykt flinke var de også, vunnet mye priser og slikt. Sunny Ink kalte dem seg, de har vel fem studio i Bulgaria og to i LA.

Når det kommer til Norge og Oslo har jeg lite peiling, men fullstendig enig i at respekt og service burde være et must. Man må stole på tattovøren!

Har kun tattovert meg i Bodø, så kan vel egentlig kun anbefalle Bu Hu Tattoo her oppe, men i Oslo har jeg ikke snøring.

Trym Enger sa...

Blue arms tattoo i fredenborgsveien 24 i Oslo. Morten Transeth.
Studioet er nytt, men Morten er flink og har holdt på flere steder før.

Anonym sa...

La Astrid hos 1969 Tattoo, eller Ivo hvis han fortsatt jobber der..

Anonym sa...

jimmy på hellspawn custom tatto i oslo, trur det ligger på grunerløkka

Lill-Veronica Skoglund sa...

Husker da jeg prøvde å researche folk i Norge da jeg skulle skaffe meg tattovering. Da fant jeg 1969 Tattoo, men jeg lette etter noen som kunne gjøre roser da, så om de passer til det du vil aner jeg ikke. Selv endte jeg opp med å tattovere meg i England, og fikk hele underarmen dekka for £420, så ca 4200 kr. Pluss at han som gjorde tattoveringen driver hele tiden å gjør touch-ups gratis på den (type, jeg er der også sier han at jeg kan komme tilbake om noen uker hvis jeg vil, og sånn fortsetter det) :) Utrolig dyktig, og skikkelig koselig studio. Så konklusjon; Ikke gjør det i Norge, hehe. Neida, vet ikke. Er jo flinke folk her, men norske priser da.

Torgeir Borsheim sa...

Halla folkens :)

Jeg ville ha en "ganske" stor skulder tatovering for et års tid siden.
Da ble jeg anbefalt-

La Astrid, 1969 Tattoo Oslo.

Veldig fornøyd, overraskende rimelig. Og Astrid var utrolig tålmodig opp mot datoen, både med å forme de siste detaljene på tatoveringa, å med å svare på generelle spørsmål angående tatovering.
Det virka helt streit i studioet, lukta litt glædd-pækk og antibakk, men veldig reinslig og lunt.
Tatoveringa ble akkurat som jeg hadde trodd, til tross for at det var min første!
Nå, ett år seinere, skal jeg ha en til -på underarmen.

Sendte en mæil til Astrid om hva&hvor. Hu svarte på ettermiddagen.