Sider

torsdag 20. januar 2011

1 toda peace.


Ja. Jeg har blogget masse om OnePiecen min før, og nå blogger jeg om den igjen. Jeg har nemlig funnet ut at når du promper i OnePiecen, så tar det veldig lang tid før prompen kommer ut. Når den først kommer ut, så kommer den ofte ut ved halsen, der hvor det er en åpning. OnePiecen er med andre ord ganske tett. Dette fikk meg til å begynne å tenke på hva som skjer hvis jeg tar glidelåsen helt opp og blir der inne mens jeg promper? Jo, OnePiecen min kommer til å bli fylt med promp aka karbondioksid. Da dør man da. Gjør man ikke? Så, hvis jeg noen gang skal ta mitt eget liv.. Eller hvis noen av dere andre som bruker OnePiece føler for det.. Jeg har funnet den perfekte metoden.

Deretter begynte jeg å tenke på at jeg prater sinnsykt mye om OnePiecen min. Jeg twittrer om den, jeg blogger om den og jeg prater om den IRL. Hva om folk tror at jeg er keeg? KRISE. Så derfor har jeg tatt noen fler outfit-bilder. Så, nå kan dere tro at jeg er hipster i stedet. Det er i det minste bedre enn keeg.

Jeg har slått meg til ro med at folk kaller meg hipster. Nei, jeg har ikke det. Men jeg prøver desperat å heve meg over det. FITTETRYNER.

(Bildene er forresten uten sminke og uretusjerte da. For liksom, halloo, det er så teit med retusj liksom. Serriøøst.)

4 kommentarer:

Hjalmar Sharmar sa...

dagens outfit: Datarock hoodie, Spice Girls caps, Rød sko, Limited mafaggin white stripes cartoon tshirt som jeg fikk i awesome pakke...

I = Rule.

Hell War sa...

Første gang jeg leser et innlegg mo OnePiece som var verdt OnePiecen i innlegget.

Hurra

Anonym sa...

Hahaha, morsomt innlegg! Og det må nevnes at du har ganske så kul stil! :-)

MartheForSvarte sa...

Hva står det på tatoveringa di mellom skulderbladene?

og hva trener du?
Hvis du kommer og sier at du ikke trener blir jeg grinete. ok?