Sider

mandag 3. januar 2011

Hadet da, faen.

HÆHÆ. Et innlegg om hva jeg gjorde i 2010. Herregud, for en dum idé. Nå ser det jo bare ut som at jeg VIRKELIG IKKE HAR NOE LIV. Jeg har det, jeg lover. Litt. Uanz - jeg vil jo bare være like kule som de andre bloggerkidza.


JANUAR -
Jeg blir arbeidsledig. Så jeg sier ha det til familie, barne og bryllups-fotografering og tar nakenbilder av meg selv på soverommet i stedet.


FEBRUAR -
Jeg får meg kjæreste. Det var koslig.

MARS -
Herregud. Jeg er egentlig bare arbeidsledig. Jeg prøver å være kreativ, men det failer.

APRIL -
Herregud, jeg fortsatt bare arbeidsledig. Så arbeidsledig at jeg starter på NAV JOBBSØKERKURS.


MAI -
Det begynner å skje litt. Jeg assisterer litt for alle og hvermann og har rødt hår.JUNI -
Jeg begynner å jobbe for Sebastian Ludvigsen og bytter ut kjæresten min med photoshop og Lonababy. Å få jobb for Sebastian er nok et av årets høydepunkter.


JULI -
Jeg leker fotograf på Roskilde og tar bilder av andre nakne jenter enn meg selv. Det er et veldig random bilde av Paul Simonon, men HALLO - SER DU HVOR NÆRME DET ER? SER DU? Det ble mitt livs største opplevelse å være SÅ nærme bassisten i The Clash. Jeg fikk lyst til å begynne å strippe å spørre om vi skulle pule. Desverre var jeg på jobb. Heldigvis fikk jeg tatt av litt også. Jeg begynte å strippe på Prince-konserten i stedet. Desverre var ikke Paul der å ville pule.


AUGUST -
Jeg var på øya, men det har jeg ikke noen bilder fra. Eller, jeg var å så Iggy Pop heter det vel. Han spytta på scenen og var kul. Spytting på scenen er undervurdert. Jeg var også i Kristiansand med noen av de fineste menneskene i hele verden. (Karl Johan, Tommy og mamma). Deretter hjalp jeg til på TinAgent-utstillingen og fikk leke husfotograf og drikke meg full sammen med de kule kidsa. Bildet er fra utstillingen til Sebastian:D
Jeg ble 21 år. Men gjorde ikke så mye ut av det.


SEPTEMBER -
Det begynner å bli kaldere og jeg gjemmer meg stort sett hjemme med Gossip Girl. Marte ble 21 år, og Maggie reiste til London. Maggie:(


OKTOBER-
Thea blir også 21, gitt. Rart det der. At folk har bursdag og sånn. Hun feiret med et 90-talls-party. Dette er måneden hvor jeg oppdaget hvor kleint det kan være å se bilder av seg selv på facebook dagen-derpå, så jeg byttet ut facebook med twitter.
Emilie holder tidenes Halloween-party. Jeg løp rundt som Katy Perry, men kom bare på andreplass i kostymekonkurransen.
Jeg var også på Lady Gaga konsert og tok outfit-bilder av meg selv i speilet da jeg kom hjem beruset.


NOVEMBER -
Jeg gjør egentlig ingenting annet enn å drikke kaffe og dra på fylla. En uke jobbet jeg. Det var fint. :)DESEMBER -
Emilie blir også 21. Jeg er på mitt første julebord, maler en vegg og drar på fylla i feberrus. For ikke å snakke om jul, familieselskap, julegaver, nyttårsaften og mengder med alkohol.


TIL ETTERTANKE - 
Hvorfor er det ingen bilder av Emilie, Laura og Sofie? Hvor gjemmer dere dere?
Jeg har jo virkelig ikke tatt noen private bilder i år. Kun jobb.
Jeg har jobbet mer enn det virker.
Jeg drikker en del alkohol.
Jeg sier til mamma, slutt å stress meg. Jeg blir i sofaen med film, potetgull, sjokolade og julebrus.

13 kommentarer:

Veronica sa...

Du hadde mye mer liv enn det jeg hadde. Er en grunn til at jeg bareklinka sammen ett bilde jeg hadde tatt i hver av de tolv månedene lololol!

Emilie Conchepcion sa...

jeg vil gjerne påpeke at jeg er i 90tallsbilde, og humper på beinet ditt.

Veronica sa...

/ Joa, fikk nå tatt noen bilder, men nå på nyåret sitter jeg her unemployed :P Skulle gjerne hatt jobben din, selv om den sikkert ikke er noe dans på roser. Du lærer sikkert masse, og får godt med kontakter, I bet ;) Haha, høres ut som en fin idè!

tetrisorgasme sa...

JA! :D Der er du! Emilie<3

Veronica sa...

/ Men sofaligging er digg O.O Har veldig lyst til å assistere, men føler at jeg har lite å by på. Kan ikke mye om studio og sånt, pluss at sannsynligheten er størst for å få en slik jobb i Oslo, og jeg er hjelpeslaus i Oslo. Jeg kommer til å gå meg vill. Og dø.

Over dramatic, but true :D

Neida, men hadde virkelig vært awesome! Bedre enn å jobbe på McDonald's that's foh soh.

Oda sa...

Døh, du har jo hatt det innholdsrikt da! Ser ut som er sabla bra år til og med, men hva vet jeg. Godt nytt år!

Halvor sa...

Blond kjerring med låve-lys og sølv-topp. Hvor har jeg sett det bildet før?

LIkte twittersjargongen på slutten. High Five, Karina aka Tetrisorgasmatron

Veronica sa...

/ Ble ferdig nå til jul, var sånn studiespes + yrkeskompetanse komboting, hvor sisteåret hadde tre i stedenfor to semester ;) Haha, hadde vært digg med iPhone 4, mest pga instamatic (og GPS så klart), men arbeidsledig + blakk er kjipt a gitt. Neida, men om jeg i det hele tatt skulle ha klart å få meg jobb som assistent, så må det gå ann å skjerpe seg litt :D Ganske vanskelig å vite hvem/hvor man skal spørre da, og de fleste har vel de de trenger, eller så finner de kanskje folk på skoler osv :P Og må man ikke (helst) ha egent foretag, så fotografen slipper å betale sånn avgift?

Veronica sa...

Har forresten tenkt til å skaffe meg en softbox, må bare få pæng :D

Bogster sa...

Fantastisk innlegg! Jeg var ikke nok sammen med deg i 2010, skjønner jeg. Jeg er dum som flytta.

Veronica sa...

/ Haha, jeg er også generelt håpløs XD Kjenner en til som har et egent foretak, og det virker så stress (men nå driver jo han med kunder og freelancere og skattefradrag og hele greia).

Gleder meg sinnsykt til å dra til England, men det er akkurat det med å finne en skole som er above "dette er lukker" som er så vanskelig. Har jo lyst til å ende opp et sted hvor jeg lærer noe, og hvor jeg faktisk får skikkelig bra kontakter til når jeg skal ut i den vide verden og faktisk tjene penger på foto :P

Anonym sa...

Vil du pule? :)

tetrisorgasme sa...

Er du Paul Simonon? :D:D:D:D