Sider

mandag 31. januar 2011

Ukas kleine opplevelser.

I dag har jeg vært på Kaizers-cd-signerting-ting. ÅHGUD. Det var kleint, det. Hjertet begynner å pompe, hendene blir svette, trynet ditt blir helt rødt og jeg tenker "Åherregud, åherregud, ikke begynn å hyperventilere, ikke begynn å gråte og Karina, IKKE fortell dem at du har mensen." Så jeg bare stod der. Med dette uttrykket:


Jeg håpet på at ingen skulle legge merke til ansiktet mitt, og heller fokusere på utringningen min. Men let's face it, puppene mine er ikke store nok til å overdøve de store brillene mine.


Men jeg endte opp med en signert CD, og det var jo poenget med det hele. Så nå er jeg GLAD.

Tilbake til puppene mine. På fredag ble jeg dissa, og jeg skulle ønske jeg ikke hadde blitt paff og gått. Men du vet, kule jenter som meg er ikke vant til å bli dissa så mye. "Kor store brilla og kor stor utringning må man ha for å få spælt en sang her?" Med dette vil jeg melde at jeg nå legger et hat på alle nordlendinger, nå er det faen meg nok. Du kan da ikke bare komme hit til Oslo å tro at du kan disse folk med store briller og finere pupper enn deg selv? Det får da faen meg være måte på. En ting er å disse utringningen min, det er helt ok. Denne uka har jeg hatt mer utringning enn jeg har hatt de siste 6 årene. Gudene vet hvorfor. Men du disser ikke brillene mine. Der går grensa. Jeg trenger dem FOR Å SE.

Ellers lurer jeg på hva hun tenkte når hun trodde jeg brukte de store brillene mine til å snike i spotify-køen. "HEI DEEJAAY, SJEKK UT BRILLENE MINE AA. KANKE DU SETTE SANGEN MIN LITT FØØR I KØEEN? JEG HAR JO SUUPERFINE BRILLEEER. GJØR DET DA, SÅ SKAL DU FÅ PRØVE BRILLENE MINE." Ja. Det er det jeg gjør for å få snike i køen. Nei. Jeg bruker ikke sjarm, jeg flørter ikke, jeg tilbyr ikke å spandere øl, jeg lover ikke bort en dans. Nei, jeg bruker BRILLENE MINE. FOR DE ER STORE.

Sånn. Nå har jeg fått ut litt frustrasjon. Takk for meg.

8 kommentarer:

Amanda sa...

sv: det er det jeg har gjort. hihi!
hun kan strikke! jeg burde be henne strikke en slik genser og lue, for det var bare dritkult!

Emilie Conchepcion sa...

haha, elsker deg ass. det blikket var vakkert!

Hanna sa...

Jeg synes brillene dine er nydelige...
og puppene er super nice så sikkert bare drit misunnelig!
Nordlendinger har jeg å et hat for :P pga lillesøsters kjæreste som spurte meg "HAR DU MÆNSEN ELLER?" når jeg tok meg en litta sjokoladepudding kopp her på en LØRDAGS kveld! *arg*

Veronica sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Veronica sa...

Lucky ho som fikk dra på signeringa, goddamn!

Oda sa...

Hahaha! Ikke feil å lese dette innlegget rett før jeg drar på skolen :-P

Bogster sa...

Luvin' dah bangs.

Kristina sa...

Herregud! Heldiggrisen. Det er saant som gjor at jeg faar lyst til as vaere hjemme..naeaet. Her er det 30 grader:) woop woop! Savner deg<3