Sider

tirsdag 14. juni 2011

With a little help from my friends.

La meg fortelle deg litt om helgen min.
La meg i det minste fortelle deg litt om Mia.
Hun vi sa ha det til på fredag, fordi hun ikke gidder å henge med de kule kidsa i Oschlo lenger.

Puppene til Mia:


Trenger jeg si mer egentlig? Går det ann å ikke like disse puppene? Hadde Mia vært en hvilken som helst annen jente enn Mia, så hadde jeg nok hatet henne. Jeg hater henne nå også, men på en sinnsykt koslig måte. Nå må jeg lete etter pupper som er finere enn Mia sine. Jeg har faktisk sett puppene til Mia. Vi sammenligna pupper en gang. Jeg har forresten hatt sex med eksen hennes. Det er sånn vi ble kjent. "Neidaså, du har også sett tissen til Odd-Reza ja? Ja? Ja." <3


Han her var på avkjedsfesten til Mia. Eneste bildet jeg har fra denne festen faktisk. Han lånte brillene mine, så slikket han meg bak øret og sa at jeg måtte slutte å tvitre om mensen og at jeg var penere uten briller. En storsjarmør. Angrer på at jeg ikke ble med han hjem.


Ble med noen andre hjem. Så tok jeg bussen hjem dagenderpå. Det var forresten toppen av all walk of shame. Ikke bare var antrekket sykt trashy, jeg hadde sæd i hele ansiktet også. Inkludert nesa. Hadde tørket det bort, liksom. Men, du vet. (La meg egentlig bare i sofaen for å få et bilde av sofaen. Er den ikke fin?)


Kom meg opp av sofaen etter et par timer med selvmedlidenhet og oppdateringer på Twitter. Kristina kom innom.  Like barn leker best. Vi stakk for å se Ringo Starr. Så fikk vi med oss DeLillos i samma slengen og rocka løs. Jeg har sett RINGO STARR LIVE OMFG

I dag inviterte jeg en gjeng på lunsj. Det var sykt kos. Så dro jeg å så avgangsutstillingen til småkidsa på Elvebakken. Anbefaler folk å ta en titt om du er i nabolaget.

Nå gråter jeg, fordi jeg har sett Dead Man Walking.

La meg være litt seriøs også. Hvis du virkelig vil få meg til å begynne å grine, så må du gi meg dødsstraff og voldtekter. Ingenting får meg til å begynne å grine så mye som dødsstraff og voldtekter.


Btw.
Et av mine favorittbilder i hele verden:


6 kommentarer:

Emilie Conchepcion sa...

Jeg skulle ønske jeg hadde noe mer å si enn at jeg liker deg.

tetrisorgasme sa...

Du kan si at sofaen min er fin! :D

Anonym sa...

Kommer til å savne dine pupper også <3

Anonym sa...

Jeg føler at du har glemt noe. <3 @bakstikk

Odd-Reza sa...

Kan ikke bruke "har hatt sex med eksen hennes" som en gyldig grunn. Alle har hatt sex med eksen hennes.

Mia Milde sa...

Åååh. Skulle ønske jeg fortsatt hang med de kule kidsa i Oschlo.