Sider

onsdag 21. september 2011

Naken igjen og igjen


Planen i dag var egentlig å gå tilbake i arkivet og slette gamle bilder av puppene mine. Rett og slett fordi jeg har fler enn 4 følgere. Ikke veldig mange fler, men fler allikevel. Hurra for det, altså. Men jeg tenkte det var kjipt, for nå har jeg ikke noe sted å legge ut mine håpløse forsøk på kunst lenger.

Så tenkte jeg fuck it. Puppene mine er fine, og bildene er ikke vulgære uansett.

Så her har dere puppene mine, sammen med masse andre pupper. Jeg skal fotografere puppene til Maggie i morgen, så jeg har lett etter inspirasjon igjen. Igjen, jeg liker å være fotograf. Igjen, jeg liker pupper.

GJETT HVILKE PUPPER SOM ER MINE! :D


Neida.
Jeg har egentlig planlagt å fortelle dere om den kvelden jeg var på DeLillos konsert med søsteren min. Hun er småbarnmor. Hun drikker ikke så ofte. Hun spydde akkurat under siste sang. Det er egentlig ikke det jeg ville fortelle. Jeg vil fortelle om de tre jentene som stod ved siden av oss, og som var mer opptatt av å se stygt på meg og søsteren min, enn å få med seg konserten. Jeg vet at jeg var på DeLillos konsert. Jeg vet at det er mange vestkantfolk på DeLillos konserter. Jeg har vært på DeLillos konserter før. Men ærlig talt. Det må da være lov til å nikke på hodet og synge med når man står FORAN PÅ EN KONSERT? Hæ? Hvis du ikke liker at folk beveger seg på konserter så kan du enten drite i å dra, eller så finnes det faktisk sitteplasser i andre etasje. Jeg har ikke for vane å ta helt av og lage moshpit på DeLillos konserter, men det må da være lov til å DANSE OG NIKKE LITT PÅ HODET?


Nei, dere, seriøst. Jeg mener det. Drit i å dra på konserter hvis dere bare skal se stygt på folk som beveger på seg. Drit i det minste i å stille dere helt foran.

Nok om dét, egentlig.

Jeg kan godt fortelle dere om da Thea ble 22 og hadde Prinsessebursdag og jeg dukket opp i ballkjolen min fra tiende klasse også, men det skjedde ikke så mye interessant. Jeg ble full og danset og kom meg ikke på jobb dagen etter. Å ha en jobb hvor du kan "komme og gå litt som du vil" er faen meg det vanskeligste i hele verden.

Sitter på jobb nå, for eksempel.

Jeg tror ikke blogging kan kalles jobb. Hvertfall ikke i mitt tilfelle.

Her danser jeg med kjæresten min. Han har på seg en Hannah Montana-kjole fra BR Leker....

Her ler jeg fordi Emilie sa at tissen min luktet mensen.Takk for meg

3 kommentarer:

Tiril sa...

JEG FANT!! Neida. Eller jeg kan jo gjette da, hurrdurr. Uanz, jeg krysser fingre og tær og hårstrå for at jeg også kommer til å jobbe som fotograf, fordi jeg ikke kan tenke meg å jobbe som noe annet. Og fordi jeg liker det. Nå må jeg bare se å få rævva i går og engasjere meg mer i ting jeg liker. Faen altså. Så nå sitter jeg med en kopp te og nynnkjøpte "Pop" og "Dansk"-magasiner der jeg skal sikle på ALLE editorialsene. Yeah.

Emilie Conchepcion sa...

Jeg liker at det blir angivelig årets quote. Jeg liker at jeg så titsa dine (liker jeg å tro) og jeg liker at du skal ta bilder av titsa til maggie. Jeg liker også bloggen, titsene og deg.

Snorkfrøken sa...

Du er så tøff, modig,morsom og menstruerende <3