Sider

torsdag 2. februar 2012

Karina + Magnesium = Sant

Mamma sa at hvis man hadde for lite magnesium i kroppen, så kunne man ha problemer med å sove. Jeg har problemer med å sove. Men så så jeg at man får magnesium gjennom nøtter, kaffe, te, spinat og andre grønnsaker. Og jeg bare, mamma, det er jo det eneste jeg spiser. Jeg må ha helt vilt mye magnesium i kroppen.

Jeg har desverre ingen fyllehistorier å fortelle. Jeg har vært på fest da. I bursdag:
Ikke bare dét! Jeg har til og med vært å sett på #tweet4tweet. Ja, altså, ikke i går, men i forrige uke. Jeg er litt distré, så jeg fant ikke fram til NRK med det første. Hadde glemt iPhonen med GPS hjemme, og jeg er virkelig helt ubrukelig uten GPS. Så jeg spurte en dame jeg så på veien, som jeg VISSTE jobbet i NRK om hvor jeg skulle gå. Hun bare "Opp til parkeringsplassen der, også ser du det." Jeg gjorde som damen sa:

NRK?

Fant frem til slutt! Det var skikkelig morsomt. Det er mye morsommere i studio enn på TV. På TV er det semikleint. Kanskje fordi det er på TV. Jeg vet ikke.

Klarte å gå meg vill inne på NRK også.


Tenkte at siden Jenny Skavlan ikke vil ha meg med på #tweet4tweet, kan jeg prøve med han andre Skavlan-fyren. Alt for å komme på TV.

Når jeg tenker over det er jeg litt usikker på om jeg hadde gjort meg bra på tv. Jeg har nemlig en ganske stor dobbelthake. Den kommer jeg tilbake til i et senere innlegg.

Apropos meg som er distré. I går skulle jeg til Bergen. "Flyet lander i Bergen 11:30" FINT! Tenkte jeg. Da går vel flyet fra Gardermoen 11:30, så da trenger jeg ikke være på Gardermoen før 10:44.

Det er ikke det at jeg er dum. Det er bare det at jeg ikke har orden på tankene mine. Flyet mitt hadde gått. 10:44. Så jeg måtte betale for et annet et med mastercardet, og for første gang i historien ser jeg ikke hvordan jeg skal klare å få betalt mastercardregningen min.

 Men jeg fikk GRATIS KAFFE på flyet. Jeg liker kaffe.

 FLYY

Når du har på deg oksygenmaske er det en jævlig dårlig idé å ta deg en sigg. Bra dere passer på, SAS!

Så kom jeg til Bergen, så tok jeg noen bilder, så tok jeg flyet tilbake. Men flyet mitt gikk ikke før ganske sent, så jeg hadde tre og en halv time på flyplassen å slå ihjel. Så kom jeg på en strålende forretningsidé jeg bare MÅTTE skrive ned. Siden mastercard-regningen min er så høy fra før, tenkte jeg at det å bruke 200kr på en notatblokk var en god idé.


Bra jeg fikk skrevet mer enn bare den ene forretningsideen da:


----

Nå har jeg dårlig mage og sitter på jobb å fiser. Takk for oppmerksomheten.