Sider

søndag 21. august 2011

Valg i Drammen

Jeg var i Drammen i helgen. En interessant opplevelse. Jeg har riktignok vært der mang en gang før, da søsteren min bor der. Jeg har derimot aldri vært på fest med folk fra Drammen før. Søsteren min er forlova og har kid. De fester ikke så mye. Men Martin ble 30, og jeg ble tilbudt gratis alkohol. Masse gratis alkohol. Det var mange som sa jeg hadde fine tattoveringer, for så å fortsette samtalen med "Jeg har jo denna hær da" mens de bretter opp t-skjorta og viser meg en "nais" tribaltattovering fra 90-tallet. "Ja. heh, kul." Gratis alkohol. Gratis alkohol. Vennligst gi meg mer gratis alkohol.

Neiida. Folk var kule de.


Heh.

Det er jo som de fleste vet, valg snart. Det er vel valg i Drammen også, hvis jeg ikke tar helt feil. Da er det jo naturlig at man begynner å diskutere politikk etter en flaske vin og altfor mange glass rom & cola. Som mange kanskje vet, er dette alltid en slager. Slår alltid ann, og det er ikke nash før man har hivd ut broren til svogern fordi han mener at Norge kommer til å bli en "muslimstat" innen 10 år om Arbeiderpartiet får fortsette med politikken sin.

Men seriøst folkens, det er jo bare kommunevalg.

Jeg liker egentlig ikke å diskutere politikk på internett. Det er, for meg, fullstendig meningsløst.

Men seriøst folkens, det finnes viktigere ting her i livet enn å få lov til å kjøpe øl etter klokken 20.00 på Rema.

POENGET MITT, var at jeg svarte på masse spørsmål på en sånn valgomat i dag. På internett. Igjen, politikk på internett. Den mente at jeg burde stemme Venstre. Eller Rødt. Jeg bare MEN HALLO SOSIALISTISK VENSTREPARTI?!?!

Neida. Fremskrittspartiet<3<3<3<3

Nei, seriøst folkens. Vi gir oss med politikk på internett nå? Hæ? Og på nashpiel.

Her er jeg mens jeg sitter på do.Men seriøst. Det finnes fine mennesker i Drammen og.

5 kommentarer:

Jaybait sa...

Jeg fikk senterpartiet, tett etterfulgt av venstre og krf. Jeg bare elzker zentrum, lizzom.

Anonym sa...

Du er morsom. Oppdater oftere!

Julia sa...

Jeg husker jeg var i Drammen en gang. Hadde alltid sett for meg at stedet var skikkelig stygt (ordet 'Drammen' bare høres så.. uggh), men ble positivt overrasket. Men igjen så kommer jeg fra Ås, da. Er ikke så sjukt vanskelig å imponere meg når det gjelder steder å bo. Partitester på nettet er kjempegøy.

SV: Liksom, tusen takk altså, ikke at jeg rødmer eller no ass, no homo liksom da heh hallo.

Emilie Conchepcion sa...

Jeg har alltid vurdert å ta bilder av meg selv på do, men så har jeg tenkt at det ikke er greit. Du beviser akkurat at det er greit, så det er greit. Jeg har ikke så mye å si. Jeg er ikke så politisk av meg jo.

Snorkfrøken sa...

hohoho
nå lo
jeg så jeg må på do