Sider

lørdag 13. august 2011

Øya, bitches vol 3

Jeg tenkte jeg skulle starte dagen med et brak. ENDELIG er streptokkene nesten borte og ENDELIG kan jeg drikke alkohol sammen med de andre barna. Det hjelper ofte å bare BÆM, GOD MORGEN. Så jeg stakk å så DYST.


----------------------------------------
 (Bilde fra Roskilde Festival 2011)
Men jeg var keen på å se Ghost også, for de er episke. Jeg så ikke så mye, men det var kult for det. Jeg mener, bare se dette for deg. Han mannen der oppe på bildet, plutselig, så begynte han å synge Here Comes the Sun av The Beatles. Tidenes cover, ass.

Noah and the Whale. <3

Havnet plutselig oppi en Bring Me The Horizon konsert. Jeg bare "Unnskyld, kan dere skru ned lyden litt?" Men jeg tror ikke de hørte meg, for de bare fortsatte å spille.
 Han ene gitaristen kom å satt seg på stolene ved siden av oss, til og med. 

Så tok han av seg sokkene og bare la dem igjen. Dritekkelt. Jeg bare "UHØFLIGE DRITTUNGE!" Men jeg tror ikke han hørte meg, for han hadde gått. Konserten var for så vidt god underholdning, for de var så tards at det var L O L.

Kvelertak. Jeg gikk "Herregud, sexy, skal vi pule?" .... "Nei, ikke det? Dere er litt opptatt akkurat nå? Ja, okei. Men da stikker jeg å ser Montée, jeg."

Montée. Digger dere. Hvis noen hadde spurt meg hvem jeg syntes var Norges mest sexy kvinne, så hadde jeg uten tvil i mitt hjerte svart: Maja Vik.

Men jeg har jo tydeligvis misforstått alt! Jeg trodde man dro på festival for å se på konserter jeg, men så var det noen som sa at det var for å DRIKKE OG HENGE MED FOLK?!?! Så jeg bare, ok. Får prøve det og, da.


Jeg dro for å se Lykke Li også da. Hun er så flink. Jeg tok ingen bilder da. Skylder på øl-bongene jeg har fått. Slenger med et bilde fra Roskilde, i tilfelle noen har glemt hvordan hun ser ut:

Så stakk jeg på Stratos.Hadde en veldig fin kveld. Takk til alle som bidro. Bekalger til alle som måtte se meg danse etter å ha bært på kameraet i tre dager på konserter. (GRANDMA BOOGEH FTW.)

Nå er jeg egentlig litt glad for at det bare er en dag igjen. Bare litt, da.

2 kommentarer:

Petter sa...

Det ser moro ut ass. Jeg er ikke sjalu. Neida. Å våkne opp til lydsjekk og legge seg til awesome konserter er helt greit. :)
Nå stikker jeg fra jobb med six-packen min ((holdt på å si) dessverre er det snakk om øl.)

Piraten sa...

Jeg er bare sykt litt veldig misunnelig.