Sider

tirsdag 13. desember 2011

Desember, du er en bitch. Det virker som om hele Norge har et nokså ambivalent forhold til Desmeber. Jeg er enig med alle. Ja, det er dritt med snø. Ja, det er jo litt koslig også, da. Ja, det er dritt at folk alltid skal nevne snø på Facebook og Twitter, selv når de påpeker at det er irriterende at andre nevner snø på Facebook og Twitter. Jeg har klart å ikke nevne snø i det hele tatt på internett. Før nå.

SNØØØØ!!!!

Hvis noen hadde stått med en kniv mot strupen min og spurt meg "LIKER DU SNØ ELLER IKKE?" og jeg MÅTTE svare LIKER eller IKKE. Så hadde jeg svart IKKE.

Jeg kunne vært foruten. Det er begrenset hvor mye julestemning den gir meg. Den gir meg egentlig ikke julestemning i det hele tatt. Jeg hadde julestemning i November, jeg. Nå som jeg er ferdig med julegavene er livet mitt egentlig litt meningsløst. Venter bare på å få gitt de vekk, og komme meg videre her i livet.

Selv om jeg ikke er så interessert i å komme meg videre. Du treffer veggen, ikke sant. Også kommer du deg ikke videre. Det er sånn livet fungerer noen ganger. Sånn er det bare.

Når man treffer veggen, så er det lurt å drikke alkohol:

Gjerne så mye alkohol at du ender opp med å synge karaoke i en nesten tom bar. Mitt eneste publikum var (HELDIG - FUCKINGS - VIS) Stine Lise (som du kan høre i bakgrunnen) og et par eldre menn. De var meget begeistret. Han ene, som du ser på filmen over meg. Han var fet, da. Jeg hadde seriøst kjøpt CDen hans.

Jeg har prøvd å lære meg nye ting. Uten hell.

Har jeg forresten sagt at jeg har helt sykt fin utsikt fra stua mi? Den er veldig fin. Men jeg vurderer å sende inn søknad om å få lavere husleie når det er tåkete. For da er det bare en sykt demotiverende og deprimerende utsikt, som bare gjør at jeg kommer for sent på jobb, siden jeg ikke ønsker å bevege meg vekk fra sofaen. Når jeg ikke drar på jobb, så tjener jeg ikke penger, og da kan jeg ikke betale husleia. Altså, jeg burde få lavere husleie når været er som dette:


Resultatet blir fort at jeg konstant ser ut som dette:Spesielt hvis jeg drikker alkohol. Så jeg antar at løsningen ikke er alkohol allikevel.

Kur mot vinterdepresjon søkes. Trengs ASAP.

3 kommentarer:

jonne sa...

Alko fungerer!!!!!! Sluker jo tomhetsfølelsen men den varer dessverre kun til neste dag når hangoveren og fylleangsten dundrer på døra. Men fy faen så skøy det er likevel. Da kan en jo bare se frem til neste runde. Derfor gjør en tirsdag til en lørdag. Ooooohhhh happy joy. Økologisk vin er miljømessig en vinner. Tror jeg. Cheer up. Vi er mange med deg

No hoe sa...

selvvom jeg ser ut so en spedalsk nikkedokke når jeg leser bloggen din, må jeg si meg uenig i EN ting!
SNØ ER KULT!

Kan ikke du pakke inn all den snøen du ikke orker og gi det i julegave til meg?

Ville satt pris på det. Du kan få litt ferdigtygd Luciabollledeig til gjengjeld.


MVH ... Snorkfrøken

Kit sa...

Bitteliten midlertidig kur mot vinterdepresejon: http://www.google.no/search?gcx=w&q=runnings+bassets&um=1&ie=UTF-8&hl=no&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=r6foTpKJConf4QT4gbWKCQ&biw=1366&bih=643&sei=safoTsa2FuPV4QTkurWSCQ