Sider

fredag 30. desember 2011

jula pula


Julen min startet med YES! ENDELIG FERIE. Men så var det jo familieselskap og julegrøt og sånn. Det tok jo litt tid. Også sov jeg på sofaen en dag, i sofaen til mamma. Sofaen til mamma er den beste sofaen i hele universet. Det er jeg helt sikker på. Ikke bare er den behagelig å ligge i, men når jeg ligger i den så er det alltid noen som lurer på om jeg vil ha kaffe eller hva jeg vil ha til middag, sånn, uten at jeg trenger å gjøre noe! Det er det beste i verden. Skulle ønske jeg kunne ligge i sofaen til mamma resten av livet. Men verden krever tydeligvis at jeg skal gjøre andre ting.

Men jeg har jo ferie! Da jeg kom tilbake til leiligheten min kjente jeg litt på det å ha ferie, men etter et par timer ble jeg sulten og kom frem til det at jeg måtte lage mat selv og at ferie egentlig er jævlig kjedelig. Endelig tid til å .. rydde leiligheten? Nei, jeg utsetter alle de konstruktive tingene jeg hadde tenkt å gjøre i ferien, og spiller Tetris og spiser pepperkaker.
Noe man også kan gjøre når man har ferie, er å ta bilder av seg selv. Eller spille Tetirs-brettspill med seg selv, mens man tar bilder av det.

 Oioi, En litt "tricky" start her, ja.

 Her begynner det å jevne seg ut, og jeg var førstemann til å få en Tetris!

 Men her fikk jeg også en Tetris, og spillet er jevnt.

Jeg vant til slutt. Hurra for meg!

MEN SÅ ringte søsteren min meg, for å høre om jeg ville komme helt til Drammen for å spille poker. Jeg bare "Ehhe,, hosthost, har litt vondt i halsen.." Men storesøstre kan være veldig overtalende, hun lovte meg frokost dagen derpå, liksom. Dessuten mente hun at jeg ikke hadde vondt i halsen, så da hadde jeg vel ikke det.

Jeg spurte Twitter hva slags antrekk som var riktig for pokerkveld. Tydeligvis så måtte man ha caps og være trailertrash. Så jeg vurderte å ta på meg "jersey-shortsen" min.

Men jeg tenkte, at jeg kommer jo til å tape uansett, så jeg får i det minste tape med stil.

neidasåå..

 Jeg tapte. 100 kr jeg kunne brukt på andre ting. 

Dette er Rune. Fra Drammen. Han spurte om vi skulle lage barn, og prøvde å imponere med at han var sykt god i Fifa. Jeg sa at vi måtte gifte oss før vi lagde barn, men det kunne vi visst ikke fordi da hadde kjæresten hans blitt sur. Synd ass :((((

Ellers har jeg vært på kino.
 LOL. Så den med mamma.

 Den er liksom ikke like spennende når man vet hva som kommer til å skje.

SHAME. Fassbender spiller en mann. Som er sexavhengig. Jeg så tissen hans. Hva mer trenger jeg egentlig å si? Du er dust i hue om du ikke ser den når den kommer ut 13. Januar.
 Seriøst, den handler om mye mer enn tissen til Fassbender. Det siste året har jeg tenkt at jeg savner filmer som tar opp temaer som faktisk er tabu. Ikke filmer som tar opp ting man tror er tabu. En skikkelig god film, som tar opp et tema som faktisk får deg til å tenke og som faktisk starter en diskusjon i ettertid. Og som samtidig ikke nødvendigvis er lavbudsjett og så sær at du må lete rundt i krikene og krokene på cinemateket for å finne den. Som ikke bare er to timer med en mann som går rundt og med kun voice over. Shame er riktignok en Arthaus film, men den er for alle. Uansett om man liker tissen til Fassbender eller ikke. Stemningen i den filmen er til å ta og føle på, og MÅ SEES.

Nå skal jeg gå å ta flere bilder av meg selv, slik at jeg kan utsette å vaske leiligheten. Som btw, ser helt fantastisk jævlig ut.


2 kommentarer:

live sa...

Tetrisspillet! Hvor får man tak i sånt?

Bogster sa...

Heh, så den filmen med min mor nettopp. Livet mitt er awesome.