Sider

onsdag 7. desember 2011

Nintendobursdag


Dette var helgas outfit. Mer spesifisert, lørdagskveldens outfit. Emilie bestemte seg for å feire bursdagen sin med temaet "Nintendo". Så jeg følte jeg ikke hadde noe annet valg enn å prøve å være en tetrisbrikke. Det fungerte sånn passelig, og var jævlig lite praktisk.

Planen var å ha sex i kostymet, sånn at jeg faktisk kunne oppleve en faktisk tetrisorgasme. Men jeg så fort begrensningene ved kostymet, og la tanken på hylla. Det skal sies at brikken fortsatt står i stua mi, så hvem vet.
Ellers, har jeg, selvfølgelig, mensen. KRAMPER I UNDERLIVET<3 Jeg har, som de fleste andre jenter, en tendens til å bli litt fort irritert under denne spesielle uken i måneden. Jeg sverger, hvis jeg ser en kjærestestatus til på Facebook, enda en "Verdens beste kjæreste<3" "Seks måneder med suskelusk i dag<3" "I dag gleder jeg meg til å se den fantastisk flotte gutten min". Jeg kommer til å unfriende deg herifra til helvete. Jeg vil helst aldri høre noe om deg og den ekle, klissete, motbydelige kjæresten din igjen. Seriøst, folkens? Jeg har også kjæreste, jeg er også glad i kjæresten min, jeg synes også kjæresten min er fin. Men HALLO - VI ER KJÆRESTER. SELVFØLGELIG ER JEG GLAD I HAN. FACEBOOKSTATUSEN MIN TRENGER IKKE VITE DET. DU TRENGER IKKE VITE. DU VET DET. HALLO - VI ER KJÆRESTER. MAN SKJØNNER DET. Dessuten har jeg ingen problemer med å fortelle han at jeg er glad i han, og at jeg synes han er fin, når vi er oss to. OSS TO. SAMMEN. ALENE.

Ikke vil jeg vite hva slags kallenavn dere har på hverandre heller. Slikt vil jeg ha meg frabedt. Det er rimelig lame å ha kallenavn på hverandre uansett. Dere er ikke unike bare fordi dere kaller hverandre noe "internt" heller. Som "dinosaurusen min".

Ok, da. "Dinosaurusen min" var egentlig litt søtt. Skal lett begynne å kalle Petter for "dinosaur". Morsomt, fordi han er like høy som meg.

Nå tror jeg at jeg har fått utløp for det meste. Beklager til alle dere som føler dere støtt. Det skal sies at jeg ikke klikker i vinkel av folk som har en kjærestestatus en gang i året. Det er bare det med en gang om dagen.

Seriøst, hva er galt med dere? Oppfordrer dere til å slutte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja. Bedre med kallenavn som Tomatulf og Pornokua ;3

tetrisorgasme sa...

Haha, ja. Før jeg legger meg hver kveld skriver jeg melding til Petter hvor det står "Glad i deg, Tomatulf." Helt sant.