Sider

tirsdag 17. januar 2012

GJØR NOE DA


Det bildet her, ass. Det bildet her er et sånt bilde som gjør at du tenker "Herregud, jeg må ut, jeg må ta bilder, jeg må gjøre noe, jeg må starte et nytt prosjekt, jeg skal lage kunst, jeg må være kreativ." På mange måter positive tanker. På andre måter ikke.

Jeg vet ikke hvem som er fotografen. Det irriterer meg.

Sannheten, dere. Sannheten er at hvis jeg ikke har en god fyllehistorie å fortelle, så har jeg egentlig ingenting interessant å blogge om. Jeg har ikke vært på fylla på hvertfall to uker eller noe. Jeg har sett litt film, litt tv-serier, også har jeg begynt å trene. På ELIXIA. LOL.

LOL.

Har ikke penger heller. Har et budsjett på 30 kr om dagen. Drar jeg på fylla ødelegger jeg budsjettet for TO OG EN HALV UKE. Ring meg om du er keen på å spandere.

Poenget mitt. Uansett, da. Film. I et halvt år nå, har jeg prøvd å si til meg selv, "Du må ikke bare se filmer du har sett før." Failer nesten alltid. Nesten. Denne hadde jeg ikke sett før:


PLAY av Ruben Östlund.
Jeg dro egentlig bare på Smugvisning fordi, som jeg liker å nevne, det er gratis kino. Jeg elsker kino, og jeg elsker gratis. Jeg trodde kanskje den var britisk eller noe. Hadde ikke peiling.
GUD - Jeg er glad for at jeg dro. Filmen er ekte. Dette er en sånn film alle virkelig burde se. Se den og bruke et par minutter i ettertid på å diskutere. Filmen er svensk, men kunne like så godt ha vært norsk. (Bortsett fra at den ikke er så klein som norsk film.) En av de beste skildringene av vår tid jeg har sett. "Spot on". Osv. Bare se den, ok?

La meg også bare få nevne at Å - HERREGUD - FIN KOMPOSISJON HELE JÆVLA TIDEN. <3<3komposisjon<3<3

Når jeg ikke ser på film, eller er på jobb, eller på trening, så ser jeg på The O.C


Dette bildet, har Kenneth Cappello tatt. Jeg har skrevet litt om han HER.


Så får vi se da, om film, trening og jobb kan gjøre meg lykkelig.

1 kommentar:

eirik sa...

http://the96th.deviantart.com/ Siden det irriterte deg å ikke vite hvem fotografen var. Selv om det ser ut til at det er noen andre som har laget en svarthvittversjon av det, da.