Sider

tirsdag 10. januar 2012

Tattiz

Denne tattoveringen fant jeg på tumblr et sted og bare AWESOME.

Jeg skjønner veldig lite av noe om dagen. Litt usikker på hvilken dag det er, samtidig som jeg vet utmerket godt hvilken dag det er. Jeg prøver å lage meg nye rutiner, men det går mer eller mindre til helvete, og jeg fungerer stort sett ikke uten rutiner. Jeg fungerer stort sett ikke med rutiner heller. Jeg tror jeg er for bortskjemt til å fungere i det hele tatt. Jeg tror jeg fungerer utmerket!

Drømmer, nesten hver natt, at noen skal ta over verden. Noen ganger, når jeg sover godt, så er det jeg og Petter som redder hele verden, fordi vi er superhelter. Men stort sett så sover jeg relativt dårlig og da er jeg alene, og det er vanskelig å redde verden alene. Jeg er ikke engang redd for insekter IRL, men tydeligvis er underbevisstheten min dritredd, for det er insekter overalt. Slanger og krypdyr som dreper babyer og niesen min og fetteren min og tanter og onkler. Og meg. Som prøver å drepe alle dyrene og failer.

4 kommentarer:

Emilie Conchepcion sa...

you want me to freud this shit up. eller skal jeg la det ligge?

tetrisorgasme sa...

Haha. LA DET LIGGE. Neida. Joda. Hva betyr insektene? Jeg skjønner ikke. JEG ER JO IKKE REDD FOR INSEKTER!

Emilie Conchepcion sa...

insekter har ulike symboler. så det er litt vanskelig å si. noen bringer lykke. noen er symboler på andre mennesker osv osv sjekk ut her http://dreammoods.com/ så kan du søke deg fram på diverse bugs om du vil. det er uansett din analyse som stemmer, siden du kjenner din underbevisst best.

annA.D.D sa...

Samme her. Det er nesten så jeg har lyst til å diagnotisere meg, for å ha noe å skylde på.